Καινούριο γυμναστήριο στην Πατρών Κλάους και Χίου 2Β!

Σας περιμένουμε από 7 Ιανουαρίου 2019 στο νέο μας ολοκαίνουριο γυμναστήριο στην Καλαβρύτων και Χίου 2Β (επί της Χίου). Όλα τα τμήματά μας που λειτουργούν στο γυμναστήριο στην οδό Νάξου 18 θα μεταφερθούν στη νέα μας διεύθυνση!

Ο σύλλογός μας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιονίκης Πατρών, δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού από το 1995, προσφέροντας ασφαλή, πολύπλευρη και ευχάριστη γυμναστική μέσα από τα αθλήματα που καλλιεργεί, δημιουργώντας αθλητές με ήθος και υγιές σώμα. Γυμνάζει ολοκληρωμένα το παιδί καθώς αναπτύσσει την δύναμη και ταυτόχρονα την ευλυγισία του.

Καλλιεργώντας τα αθλήματα της ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής, τα οποία από επιστημονικής άποψης αποτελούν τη βάση όλων των αθλημάτων, καλλιεργούν την αθλητική παιδεία που θα συνοδεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωσή τους και όχι μόνο.

Η ενόργανη- ρυθμική γυμναστική ταιριάζει σε ένα μικρό παιδί, καθώς μεταφέρει στο ταπί το παιχνίδι που κάνει στο ... χαλί του σπιτιού του. «Πρόκειται για τη φυσιολογική εξέλιξη της κίνησης ενός παιδιού. Το παιδί θα κάνει μια τούμπα, θα τρέξει, θα πηδήσει, θα κάνει μια κυβίστηση, θα κρεμαστεί από ένα ξύλο. Η ενόργανη-ρυθμική βγαίνει στο παιδί μέσα από το παιχνίδι αφού οι ασκήσεις δεν είναι στατικές αλλά περιλαμβάνουν ρυθμό, ένταση και μουσική.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από καθηγητές –τριες φυσικής αγωγής σε ολιγομελή τμήματα.

Προκειμένου να βεβαιωθείτε για τις παροχές του γυμναστηρίου, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε το πρώτο σας μάθημα εντελώς δωρεάν.

 Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Ντούκας Βασίλης